Sivut

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Enkelien energiapyörteessä

Tein tänään asiakkaalle energiakartoitusta uuteen kotiin ja samalla tulin ajatelleeksi, että viimeisestä omaan kotiini tehdystä energiapuhdistuksesta on jo aikaa. Nyt kun tarkemmin muistelen, niin katsoin heilurilla kämppäni energiat viimeksi varmaan yli kaksi vuotta sitten. Sillä välin naapurustoon on rakennettu kokonaan uusi asuinrakennuskompleksi, päiväkoti ja autokeskus. Maata on siis räjäytelty ja kaivettu kuukausikaupalla. Energeettisesti jotain on siis saattanut tapahtua myös minun seinieni sisällä ja lattiani alla. Pään sisällä ainakin on tapahtunut mullistavia asioita.

Edellisellä kerralla löysin kodistani kaksi maasäteilylinjaa sekä useamman energiapyörteen. Nämä kaikki kumpuavat maaperästä ja nousevat ylöspäin rakenteita pitkin. Tein neutraloinnin ja unohdin koko asian.

Oli jännittävää palata heilurin ääreen ja tutkia asiaa ikään kuin tyhjältä pöydältä. Millaista viestiä tällä kertaa on tarjolla? Hämmästykseni oli suuri, kun sängystä juuri minun pääni kohdalta löytyi energiapyörre. Tiedän kyllä, että ajatukseni surraavat hurjaa vauhtia ympyrää, mutta sitä, että nukkuisin keskellä haitallista energiapyörrettä piti vähän sulatella. Tästäköhän johtui, että viime aikoina migreeni on ollut vähän liiankin tuttu tuliainen ja niskahartiat ovat leikanneet kiinni yhtä tiukasti kuin moottori ilman öljyä? Jos kropassa kerran pitää olla jotain tiukkaa, niin miksi se ei voisi keskittyä vatsalihaksiin tai piukeisiin reisiin? Ehkä kaikki tekemättömät asiat to do -listalta ovat jääneet jonottamaan olkapäilleni ja muistuttavat siellä kipeästi olemassaolostaan. Toivotan energiapyörteelle tervemenoa ja uusille paremmille energioille tervetuloa.

Kylpyhuone-vaatehuone-akselilta löytyi taas musta maasäteilylinja, eli jotain olisi tehtävä sillekin. Mutta se mitä löysin seuraavaksi, oli suorastaan mieltäylentävää: kotiimme oli muuttanut sitten viime kerran peräti viisi enkeliä! Muistan, kuinka olin hieman pettynyt edellisellä kerralla, kun luonani ei ollut mitään kivaa ja jännää energiaa, pelkkää haitallista säteilyä vaan. Joku taisi sanoa, että minun pitäisi kutsua enkeleitä luokseni. Niin kai olen sitten tehnyt, ainakin minulle on luettu enkelikortteja useampaan otteeseen vuoden sisällä, valoisaa tulevaisuutta povaten. Nyt sitten olohuoneessa telmii kolme enkeliä, työpöydällä on yksi pitämässä silmällä, että teen hommani hyvin ja ulko-ovellamme on vielä yksi enkeli toivottamassa meidät tervetulleeksi taas kotiin. Wau. Nehän ovat todella käyneet taloksi.

Usein on niin, että enkeleitä löytyy kodeista juuri enkelipatsaiden tai -kuvien kohdalta, tällaisia olen itsekin muilta löytänyt. Itselläni ei ole yhtään enkelikuvaa, patsasta tai korttia esillä kotona - ainoastaan oma mieheni, joka kyllä käy arkienkelistä.

Olisi mielenkiintoista tietää missä vaiheessa kotimme asukasmäärä on triplaantunut ja tulivatko enkelit paikalle omasta alitajuisesta kutsustamme vai päättivätkö he vaan itse, että nyt tuolla olisi meille tilausta ja tarvetta - ja ilmainen lukaali. Taidankin aika pian tarkistaa uudelleen mikä on tilanne - onko energiapyörre ja maasäteilylinja saatu neutraloitua ja sikiävätkö enkelit kuin jänikset. Toistaiseksi olemme eläneet sulassa sovussa eikä oma reviirini ole yhtään pienentynyt. Hmm, nyt kun vielä saisin nuo enkelit valjastettua kotitöihin... Jos ei muuta, niin voisi niillä siivillä edes vähän pyyhkiä pölyjä. 


Viime kesän ennusteet: vasemmalta oikealle menneisyys, nykyhetki, tulevaisuus. Valoisalta näyttää!


Kuva: s-media-cache-ak0.pinimg.com

Kuva: fthmb.tqn.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti